over ons

Toen, na de vele succesjaren van het KWC (Kinder Wijk Comité De Vesten), een eind kwam aan dit alles was het een paar jaar stil rond enige werking in onze wijk. Tot Emiel samen met Alex, Rudy, Walter en Julien op 8 juni 2009 officieel "wijkgemeenschap De Vesten" boven de doopvond hielden. Ondertussen zijn Julien en Walter kort na de oprichting en ondertussen ook Rudy uit het bestuur verdwenen en is Ashley ons komen versterken. In 2016 ook aangevuld met Peter en Wilfried en Ashley die een stap terug heeft gezet. We hebben ondertussen ook een ploeg "dagelijks bestuur". 2017 kondigd zich alweer schitterend aan. 

Zoals bij vele verenigingen was ook het begin moeilijk maar realiseerden we ondertussen reeds heel wat zaken. als voornaamste kunnen we trots zijn op ons Vestenfestival. begonnen als een leuke garageverkoop is dit uitgegroeid tot een echt "festival" met garageverkoop, rommelmarkt, kermisattracties, multiculturele eet en drinkgarages en onze feesttent met optredens op zaterdag en zondag.

We bouwden ondertussen onze "container" om tot " 'tKoT". Zo een beetje onze ontmoetingsplaats in de wijk waar je langs kan komen voor een babbel, een spelletje of dergelijke. Mede door onze niet aflatende ijver en de fantastische steun van verscheidene gemeentelijke diensten hebben we nu ook aan 'tKoT een prachtig terrasje met veranda en petanquebaan waar iedereen gebruik kan van maken.

sinds 24 oktober 2017 is dan ook de volgende stap verwezenlijkt en is de feitelijke vereniging omgevormd tot "wijkgemeenschap De Vesten vzw"

Zin om eens kennis te maken? kom eens langs, alle dagen vanaf 14 uur

We hopen van harte dat iedereen ook een beetje respect heeft voor alles in onze fijne en leuke wijk..

zin om ons dagelijks bestuur te versterken of om een keertje mee te helpen bij één of andere activiteit?

neem dan eens contact op met ons secretariaat. info@wijkdevesten.be